Soul Body Fusion

Verbinding met je ziel, je lichaam en de planeet! 

Het is aan jou, om je op je eigen manier te verbinden met het bewustzijn van je planeet… Maar eerst dien je je te verbinden met je eigen lichaam. Dat is waarom Soul Body Fusion zo belangrijk is, omdat je je niet met je planeet kan verbinden als je je zelfs niet met jezelf kan verbinden. De connectie met jezelf is het allerbelangrijkst en de connectie met je planeet is de eerstvolgende stap en vandaaruit ontstaan zonder enige inspanning grote quantum sprongen…….” Citaat Mark (via Jonette Crowley)

Soul Body Fusion® helpt ons om onze ziel volledig in onze cellen te brengen en ons af te stemmen op onze eigen levenskracht. Hierdoor kunnen we steeds meer bezieling in ons lichaam en ons leven brengen. We gaan stralen vanuit ons hart, stralen naar de aarde, naar de mensen om ons heen en naar alle levende wezens om ons heen. 

Een Soul Body Fusion® sessie duurt ongeveer 1 uur. We beginnen met een kort gesprekje en kunnen eventueel een meditatie of oefening doen om ons voor te bereiden. De eigenlijke sessie duurt 2x 10 minuten, met een korte pauze ertussen. Na de sessie bespreken we wat je hebt ervaren en hoe je je voelt. 

Tijdens de sessies kunnen de effecten voor iedereen anders zijn. Sommigen ervaren warmte, kou, rillingen, verdriet, blijdschap, of innerlijke rust. Anderen zien misschien beelden of licht. Wat er ook gebeurt, zelfs als het voor jou misschien als niets voelt, weet dat het altijd goed is. Vertrouw erop dat jouw ziel de intentie volgt om je te harmoniseren en af te stemmen op een hogere frequentie. 

Om de zielsenergie volledig te verankeren zijn 3 sessies nodig. Soul Body Fusion® is in principe voor iedereen geschikt, ongeacht je achtergrond of geloofsovertuiging. 

Wil je meer bezieling in je leven brengen, je verbinden met jezelf en de planeet, en moeiteloos groeien op spiritueel gebied? Probeer dan Soul Body Fusion® en ontdek de magie van diepe verbinding en transformatie.