Soul Body Fusion

Het is aan jou, om je op je eigen manier te verbinden met het bewustzijn van je planeet… Maar eerst dien je je te verbinden met je eigen lichaam. Dat is waarom Soul Body Fusion zo belangrijk is, omdat je je niet met je planeet kan verbinden als je je zelfs niet met jezelf kan verbinden. De connectie met jezelf is het allerbelangrijkst en de connectie met je planeet is de eerstvolgende stap en vandaaruit ontstaan zonder enige inspanning grote quantum sprongen…….” Citaat Mark (via Jonette Crowley)

Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons lichaam te brengen. Het gebeurt vaak dat de frequenties van de ziel en het fysieke lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie cq blik van onszelf en de wereld om ons heen benemen.
Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetische methode, die direct kan werken en op een rustige manier diep doordringt. Het kan je helpen om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde…
Soul Body Fusion is ontwikkeld door Jonette Crowley, zij is de auteur van het boek ‘de Adelaar & de Condor’ en van het boek ‘Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer’. (www.soulbodyfusion.com of haar eigen website www.JonetteCrowley.com voor meer info. Er is ook een landelijke website www.soulbodyfusion.nl). Ikzelf ben opgeleid door Arno van Dijk (arno@urpichai.nl).

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel? Bel me (06 51 98 48 82) of mail me (traditio@live.nl)