Shamanistische healing

Een eeuwenoude geneeswijze die haar oorsprong vindt in diverse culturen over de hele wereld

Mensen kiezen vaak voor Shamanistische heling wanneer ze al geruime tijd met ongewenste klachten rondlopen waar de reguliere medische wetenschap nog geen bevredigend antwoord op heeft kunnen geven. Dit kunnen klachten zijn zoals depressie, chronische ziekten of het verwerken van fysieke trauma’s, zoals verkeersongeluk, operatie, misbruik of oorlog, die op hun beurt weer leiden tot ziekten, immuniteitsproblemen, verslavingen of aanhoudend verdriet.

Soms kan er ook sprake zijn van een spirituele blokkade of negatieve energieën die een cliënt met zich meedraagt. Deze blokkades bevinden zich meestal in een specifiek deel van het lichaam en door middel van een heling kunnen deze opgeheven worden. 
 
Shamanistische heling richt zich niet alleen op de symptomen, maar ook op de diepere oorzaak van de onbalans, en biedt een pad naar heling en herstel op verschillende niveaus. 

Voor een Shamanistische heling word je uitgenodigd om je te ontspannen op een zachte ondergrond, je ogen gesloten, en je hoeft verder niets te doen dan jezelf open te stellen. Ik werk met een ratel, drum, chanten en handoplegging. Via een trance reis ik als het ware af naar jouw ziel, naar de plek waar de onbalans zich bevindt. Hier neem ik de onbalans van je over.  
 
Tijdens de heling kunnen er bijzondere geluiden, geuren (zoals wierook) en gevoelens ervaren worden, evenals het waarnemen van beelden. Deze ervaringen worden zelden als vervelend beschouwd.

Na de heling ervaren veel mensen een moeilijk te beschrijven verlichting die op een zeer positieve manier doorwerkt in hun dagelijks leven. Zelf ervaar ik na afloop soms onbestendige en onbehaaglijke sensaties, maar omdat ik niet – zoals jij was – verbonden ben (geweest) met de oorzaak van de onbalans, kan ik deze loslaten. Het is mogelijk dat je meer dan één heling nodig hebt om je echt beter te voelen. 
 
Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact op voor meer informatie.