Shamanistisch innerlijke reizen

Shamanisme speelt zich hoofdzakelijk af op het niveau van soul (het voelen, dromen, herinneringen, alles wat onbewust is). Het is onze databank. Hier liggen alle ervaringen, vanaf de geboorte, in opgeslagen en leiden er als het ware een eigen leven. Ze kleuren de manier waarop we naar het leven kijken, onze reacties, onze vaste patronen. Ze bepalen onze wijze van denken, de spanningen en het ongemak in het lichaam, de doelen die we ons stellen, de vaste reactiepatronen zoals depressie, agressie of moedeloosheid.
De taal van Soul is beelden.

Bij innerlijk reizen gaan we op zoek naar je krachtdier of je gids.
Een krachtdier kan via zijn spirit hulp en inzicht geven bij je groei en persoonlijke ontwikkeling. Ook kan een krachtdier je bijstaan in tijden dat je wat extra kracht kunt gebruiken. Vaak denken we bij krachtdieren aan grootse verschijningen als panters, paarden, wolven of buizerds. Geweldig! Maar ook een kleine muis, een mier, een spin of een slak kan een krachtdier zijn. Het ligt helemaal aan jouw eigen unieke situatie, en aan wat de spirit van het dier je vertellen wil. Verbind je met haar of zijn verschijning, groot of klein. Door goed naar het dier te kijken en vragen te stellen kun je de antwoorden vinden die je nodig hebt. Aan je krachtdier kun je de praktische vragen stellen.
Ook kan je met behulp van innerlijk reizen op zoek gaan naar je gids. Dit kan iemand zijn die overleden is, of iemand die je helemaal niet kent. Aan je gids kun je de existentiële vragen stellen over het leven zelf, wat doe ik hier op aarde, wat is mijn taak hier enzovoorts.

Bij het maken van zo’n reis kan ik je helpen. Je ligt ontspannen op een matje met gesloten ogen. Met de drum breng ik je, via geleide visualisatie, op een plaats waar jij je krachtdier of je gids kan ontmoeten om je met haar of hem te verbinden.

Het maken van innerlijk reizen gebeurt op afspraak. Dit kan alleen, maar het kan ook in groepjes van hooguit vier mensen.

Twijfel je of het iets voor je is? Je kunt bij mij altijd terecht voor een kennismaking / intake om te kijken of ik iets voor je kan betekenen. En natuurlijk voor jou of je er een goed gevoel bij hebt. Ik zal het je altijd eerlijk vertellen als ik het idee heb dat je bij mij niet aan het juiste adres bent, en je eventueel doorverwijzen. Heb je specifieke vragen of twijfels? Neem gerust contact met me op…