Reiki-inwijdingen 

Leer om Reiki te geven aan jezelf of anderen

Reiki is een bijzondere natuurgeneeswijze die het zelfgenezend vermogen van ons lichaam ondersteunt door simpelweg gebruik te maken van onze handen. Bij veel mensen kunnen echter blokkades zijn opgetreden, waardoor de energie in de handen niet vrij kan stromen. De inwijdingen zijn ontworpen om deze blokkades te openen en de energie hier weer vrij te laten stromen. 
 
Reiki-inwijdingen worden in drie stappen uitgevoerd, waarbij er voldoende tijd tussen elke inwijding is om de vorige integreren en de energie sterker te laten worden. Door regelmatig Reiki aan anderen te geven, zul je merken dat de energie krachtiger wordt en dat je inzicht krijgt in heling en het helen van anderen. 
 
Het is belangrijk op te merken dat je niet per se alle drie de inwijdingen hoeft te voltooien om gebruik te kunnen maken van de kracht van Reiki. Elk niveau biedt unieke voordelen en mogelijkheden. 
 
Reiki I: 
Bij Reiki I leer je de basisprincipes en handposities om jezelf en anderen te kunnen helen. Het is een krachtige manier om fysieke klachten aan te pakken. Door simpelweg je handen op jezelf of een ander te leggen, zal de energie automatisch beginnen te stromen en zijn helende werk doen. 
 
Reiki II: 
In Reiki II leer je drie symbolen die je krachtiger maken en je helingsvermogen vergroten. Bovendien krijg je de mogelijkheid om op afstand te behandelen, wat betekent dat je heling kunt sturen naar mensen of situaties die zich op een andere locatie bevinden. Reiki II werkt voornamelijk op emotioneel en mentaal niveau. 
 
Reiki III (Meesterschap): 
Reiki III is het hoogste niveau en wordt ook wel het Meesterschap genoemd. Bij deze inwijding wordt de energie op een spiritueel niveau betrokken. Je leert twee extra symbolen en na afronding van Reiki III word je een Reiki Master. Als Reiki Master heb je de bevoegdheid om zelf de inwijdingen aan anderen door te geven en hen te helpen bij hun eigen Reiki-reis. 
 
We hopen dat je enthousiast bent geworden over Reiki en wat het voor jou kan betekenen. Of je nu geïnteresseerd bent in persoonlijke heling of anderen wilt bijstaan op hun pad naar welzijn, Reiki kan een transformerende reis zijn die je leven verrijkt en je in staat stelt om een positieve invloed te hebben op anderen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie. Ontdek de kracht van Reiki en laat de energie stromen!