Klankschaal massage

Ontspannen door resonantie

Muziek (klank) is een zeer krachtig medium om het lichaam te helen. Want alle materie, dus ook het lichaam, bestaat uit energie. En energie is trilling. Bij ieder mens heeft zelfs elk orgaan van het lichaam zijn eigen specifieke, samengestelde frequentie, en zo vormt het menselijk lichaam in z’n geheel een prachtige symfonie van klank. Harmonieus wanneer het lichaam in balans is, dissonant daar waar onbalans is.

Klankschalen wekken bij gebruik een bepaalde trilling op, en juist deze trillingen kunnen een weldaad voor het lichaam zijn. De therapeutische effecten van klankschalen zijn voor iedereen verschillend. Voorbeelden zijn het doorbreken van belemmerende emotionele patronen, het losmaken van ongewenste situaties en het in gang zetten van verandering, het repareren en helen van je DNA, het verbinden van je linker – en rechter hersenhelft, heling van relaties, het ontwaken van de intuïtie en het innerlijke weten.

We weten inmiddels dat alles in het menselijke lichaam – dat wil zeggen alle organen, zenuwen, lichaamsvloeistoffen, weefsels, enzovoorts – een eigen trillingsfrequentie heeft. Lichamelijke en psychische klachten zouden ontstaan wanneer deze trillingsfrequentie verstoord raakt. De klankschalen produceren frequenties, waardoor weer orde in het systeem kan worden bereikt.

Hoe en wat te verwachten?
In een rijk energetische omgeving, liggend op een massagetafel, worden stemmingen en gevoelens opgeroepen door het luisteren en voelen van de trillingen.
Na afloop van de sessie blijf je nog even nagenietend op tafel liggen en daarna kun je een gesprek hebben met mij over jouw ervaringen en in hoeverre deze bijdragen aan jouw proces.

Na opeenvolgende sessies zullen de veranderingen merkbaar zijn.