Disclaimer

Mijn voornaamste doel is te allen tijde om jouw gezondheid (in de breedste zin van het woord) te bevorderen. Ik wil benadrukken dat bij ernstige klachten en/of twijfel je te allen tijde eerst een grondig onderzoek moet laten uitvoeren door een huisarts of specialist. Veel klachten kunnen met succes door hen worden behandeld.
Ik kan en wil geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor ongevallen, ziektes en/of klachten die voortvloeien uit het niet raadplegen van bovengenoemde medische professionals. 

Om ervoor te zorgen dat onze behandelingen respectvol en duidelijk verlopen, volgen hieronder mijn adviezen en voorwaarden: 

Na een behandeling is het essentieel om voldoende water te drinken om het lichaam te reinigen en afvalstoffen af te voeren. 

Ik raad aan om bij een behandeling makkelijke, bij voorkeur lichte kleding te dragen. 

Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om alle voor mij relevante informatie niet achter te houden, aangezien dit mogelijk nadelige gevolgen kan hebben. 

Ik benadruk dat mijn behandelingen op geen enkele manier verbonden zijn met erotiek of seksualiteit. 

Alle behandelingen en inwijdingen dienen contant te worden betaald, of voorafgaand aan de behandeling. 

Als je verhinderd bent, dien je zo snel mogelijk af te bellen, maar uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak. Anders ben ik genoodzaakt toch een vergoeding te vragen. 

Wijzigingen in aanbod en prijzen zijn onder voorbehoud.